Electro World Hamers

Bij ons draait het om jou.

Wij zijn Electro World Hamers

Gevestigd aan het Marktveld 38 in Vught

Direct aan het parkeerterrein gelegen aan het Marktveld in Vught vindt je al ruim 35 jaar onze overzichtelijk en toegankelijk ingerichte winkel. Sinds het begin van de jaren tachtig is de firma Hamers een vertrouwd begrip in Vught en directe omgeving. In onze winkel kun je terecht voor een gedegen advies voor witgoed, Televisies, audio en klein huishoudelijke producten. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service.

Persoonlijk advies

Loop gerust eens binnen voor écht persoonlijk advies.

Reparatieservice

mocht het onverhoopt nodig zijn, dan staan wij vaak al binnen één dag bij je op de stoep.

Draait om jou

Met passie voor ons werk, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keus

Beste service

Om alles tot in de puntjes rondom jouw aankoop te verzorgen.

Onze service

Vakkundig & persoonlijk

Ontdek onze service

Gewoon goed geregeld

Bij Electro World Hamers staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service.

Reparatie

Met onze eigen technische dienst kunnen we u ook helpen met een reparatie – mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep.

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd.

Bezorgen

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij u thuis!

Installatie

Bij Electro World Hamers zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt.

Beoordelingen

Ervaringen van onze klantenLaatste nieuws

Als eerste op de hoogte

Het analoge radiosignaal stopt binnenkort

Luister digitaal voor het beste signaalMet digitale radio ontvang je een ruim aanbod aan radiozenders met kraakhelder geluid. We helpen je graag schakelen van analoog naar digitaal. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst. Doe de checkWil je weten of je analoge radio luistert? Doe dan de korte check hieronder.Kies de beste optieLuister je analoog en…

Lees verder

Spaarsysteem Jura onderhoudsproducten

Bij Electro World Hamers hebben wij een uniek spaarsysteem op Jura onderhoudsproducten en op onze eigen koffiebonen.☕️ Bij aankoop van een van deze producten bouwt u automatisch een spaartegoed op. Deze kunt u op een later moment inzetten voor gratis onderhoudsproducten of koffie.

Lees verder

Quooker: De kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. Handig voor thuis, maar ook zeker op kantoor. Kom langs in onze winkel en ontdek deze alleskunner.

Lees verder