Kwaliteit en duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bij elke activiteit die Miele ontplooit, keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van de gedragscode die bij Miele geldt. Ook geven zij vorm aan hoe Miele zich maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de praktijk invult. Maar, waar staan deze kernwaarden eigenlijk voor?

Er zijn veel goede redenen om voor Miele te kiezen.

We noemen er zes. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 is Miele trouw aan haar merkbelofte “Immer Besser”. Dit betekent dat we altijd beter willen zijn dan onze concurrenten en altijd nog beter willen worden dan we al zijn. Kiezen voor Miele is een goede beslissing – en waarschijnlijk een beslissing voor het leven!

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 120 jaar zijn perfecte resultaten ons uitgangspunt: u kunt vertrouwen op Miele. Wij testen alle producten zoals onze wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en ovens uitvoerig op intensief en langdurig gebruik. We kunnen u daarmee unieke betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden. Dit verklaart waarom Miele-klanten over de hele wereld trouw blijven aan hun merk en Miele aanbevelen aan anderen.

De techniek van Miele

Miele staat voor fascinerende technologie en uitstekende resultaten gecombineerd met minimaal energieverbruik. Dit geldt niet alleen voor de hygiënische en behoedzame verzorging van uw was, uw vloer en uw vaat, maar ook voor het creëren heerlijke culinaire hoogstandjes. De sleutel hiertoe is een schat aan innovatieve functies die alleen beschikbaar zijn bij Miele.

Het comfort van Miele

Miele staat voor echt vakmanschap, een combinatie van visie, precisie en veel aandacht voor details. Elk van onze producten is vervaardigd volgens de hoogste standaard en is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, waaronder individuele oppervlaktetests met handschoenen. Van handgrepen gefreesd van een enkel stuk metaal tot passende spleetafmetingen in alle productgroepen, elk element maakt deel uit van onze reis naar absolute perfectie.

Het design van Miele

Miele gelooft in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Of het nu gaat om een ​​conventionele draaischakelaar, discrete sensorbedieningen of een touch-display met een hoge resolutie: het bedienen van een Miele is zowel eenvoudig als leuk. Nergens anders vindt u zo’n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties, passend bij de meest uiteenlopende frontjes van keukenmeubelen.

De service van Miele

Klanten van Miele krijgen een voorkeursbehandeling dankzij onze snelle en efficiënte after-sales service, die vele malen tot de beste in zijn branche is uitgeroepen. Als u gepersonaliseerde instructies nodig hebt voor het gebruik van het apparaat of voor het professioneel reinigen van uw apparaten, zal Miele u graag thuis bezoeken.

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van ‘best brands’ werd Miele zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur.

Maak kennis met Miele

In onze winkel aan het Marktveld 38 in Vught ervaart u de ruime keuze in Miele producten. U vindt hier o.a. Miele wasmachine, droger, vaatwasser en inbouwapparatuur. Electro World Hamers is officieel dealer van Miele, waardoor u ook de service krijgt zoals u deze zowel bij Miele als bij ons mag verwachten. Ook voor reparatie en onderhoud aan uw Miele producten kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bezorgen en installeren wij uw gekochte Miele apparatuur aan huis in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch.

Ervaar Miele in onze winkel

Alle Miele producten kunt u in onze winkel zelf komen ervaren.

Onze medewerkers helpen u graag.

Officieel dealer van

Miele