Bij Electro World Hamers zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en wensen. De betrokkenheid stopt bij ons niet bij de voordeur, maar onze installateurs zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan. Diensten van Electro World Hamers- voor maximaal plezier van uw nieuwste aanwinst.

Onder de basis bezorgservice van Electro World valt al het geheel zorgeloos aanleveren van uw product. We bezorgen tot achter de voordeur. Bij aankopen vanaf 25,- doen we dat zelfs geheel gratis!
Bij onze bezorgservice tot achter de voordeur doen we het volgende voor u:

  • We zetten uw aankoop neer achter de drempel van uw voordeur.
  • Samen met u controleren we de verpakking op schade.
  • Als het oude apparaat afgekoppeld bij de voordeur staat, nemen we het direct mee.
  • We zorgen dat dit apparaat verantwoord en milieuvriendelijk wordt verwerkt.
  • Moet u nog een gedeelte van uw aankoop betalen? Dit bedrag kunt u meteen pinnen.
Maak direct een afspraak of bekijk welke extra productspecifieke installatie werkzaamheden Electro World verder uitvoert.

Wij helpen u graag

Installatieservice Televisie, Audio en IT

Met de snelle veranderingen in de productgroepen Televisie, Audio en IT is het soms lastig om goed bij te houden hoe alles technisch goed geïnstalleerd dient te worden. Gelukkig zijn onze specialisten goed op de hoogte en helpen zij u graag op weg. Of het nou gaat om een nieuw OLED scherm dat u in de woonkamer wilt hangen, het installeren van een nieuwe platenspeler, of het opzetten van een heel nieuw netwerk, onze installateurs krijgen het altijd voor elkaar.
Maak een afspraak

Installatieservice wasmachines & drogers

Om er zeker van te zijn dat u optimaal van de werking van uw wasmachine kunt profiteren, komen we deze graag bij u installeren. We kunnen een normale basisinstallatie voor u verzorgen, maar onze installateurs kunnen ook specialistischere zaken regelen; zoals het aansluiten op een trekschakelaar of het plaatsen van een universeel tussenstuk tussen uw wasmachine en droger.
Maak een afspraak

Installatieservice vrijstaande keukenapparatuur

U wil natuurlijk tijdens het koken gemakkelijk gebruik maken van uw keukenapparatuur. Dat is waarom onze installateurs er graag voor zorgen dat uw keukenapparatuur goed geïnstalleerd en geïntegreerd is in uw keuken. Of het nou gaat om een magnetron of een (vrijstaande) koelkast, onze vakkundige specialisten komen het graag voor u aansluiten.
Maak een afspraak

Installatieservice inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het vaak verstandig om wat specialistischere vakmensen in te schakelen om dat helemaal goed te laten integreren. Bij Electro World hebben wij die vakmensen. Niet alleen voor het installeren van vrijstaande apparatuur, maar ook zeker voor het installeren van inbouwapparatuur.
Maak een afspraak