Bij Electro World Hamers staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service. Wij bieden de beste service, van aankoop tot garantie. Electro World Hamers heeft een gecertificeerd servicedienst die elke dag voor u klaar staat, van installeren tot repareren. Alles om u te helpen.

Wij helpen u graag

Installatieservice

Installatieservice

Heeft u een nieuwe vaatwasser, oven, of koelkast nodig, maar geen idee hoe deze geïnstalleerd moet worden of heeft u advies nodig over de indeling? Onze installatieservice verzorgt het inbouwen en installeren van uw aangekochte product, gemakkelijk en snel.

De specialisten van Electro World Hamers helpen u niet alleen met het inbouwen van uw apparatuur, maar zorgen er tevens voor dat alles werkt en correct aangesloten is. Ook bij kleinere apparatuur. U kunt het zo gek niet bedenken of de specialisten van Electro World Hamers staan voor u klaar om het te installeren.

Installatieservice
Reparatieservice

Reparatieservice

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparatuur? Of is er een onderdeel in uw apparatuur kapot? Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Daarom staan onze monteurs desgewenst binnen een werkdag bij u op de stoep. Door onze grote onderdelenvoorraad en vakkundige kennis kunnen de monteurs de meeste ongemakken direct verhelpen, óók van apparatuur die u niet bij ons heeft aangeschaft. Één aanspreekpunt voor al uw apparatuur en elk merk!
Reparatieservice

Zenderoverzicht TV & Radio

Bij Electro World Hamers staan wij graag voor u klaar. Speciaal voor u hebben wij dan ook een duidelijk en overzichtelijk zenderoverzicht voor zowel Televisie als Radio & Etherfrequenties samengesteld. De zenderoverzichten zijn alleen van toepassing voor klanten van Ziggo woonachtig in de regio Vught/Den Bosch. De etherfrequenties zijn beschikbaar in Noordoost-Brabant.

Zenderoverzicht TVZenderoverzicht radio

Luister naar NOVO3

Vanaf zaterdag 5 oktober 2019 is de nieuwe omroep voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt de lucht in gegaan. www.novo3.nl wordt elke dag voorzien in muziek, liveprogramma’s, video’s, nieuwsberichten en veel andere zaken die relevant, interessant of amusant zijn voor een brede doelgroep in de 3 gemeenten waarvoor NOVO3 bedoeld is.

Website NOVO3NOVO3 via Sonos

Recyclen van uw oude apparatuur

Bij bezorging van uw nieuwe elektrisch apparaat nemen wij graag het oude of kapotte apparaat mee terug om te recyclen. Makkelijk, veilig en vertrouwd. Hiervoor werken we samen met Wecycle. Zij geven uw oude elektrische apparatuur een nieuw leven. Daarmee behouden we niet alleen de grondstoffen, maar sparen we ook het milieu. Door ze te recyclen tot nieuwe grondstoffen kunnen weer nieuwe producten gemaakt worden.

Direct een afspraak maken

Bel ons 073 – 656 36 66 of mail naar info@electroworldhamers.nl