Bij Electro World Hamers staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service. Wij bieden de beste service, van aankoop tot garantie. Electro World Hamers heeft een gecertificeerd servicedienst die elke dag voor u klaar staat, van installeren tot repareren. Alles om u te helpen.

Wij helpen u graag

Installatieservice

Heeft u een nieuwe vaatwasser, oven, of koelkast nodig, maar geen idee hoe deze geïnstalleerd moet worden of heeft u advies nodig over de indeling? Onze installatieservice verzorgt het inbouwen en installeren van uw aangekochte product, gemakkelijk en snel.

De specialisten van Electro World Hamers helpen u niet alleen met het inbouwen van uw apparatuur, maar zorgen er tevens voor dat alles werkt en correct aangesloten is. Ook bij kleinere apparatuur. U kunt het zo gek niet bedenken of de specialisten van Electro World Hamers staan voor u klaar om het te installeren.

Installatieservice

Reparatieservice

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparatuur? Of is er een onderdeel in uw apparatuur kapot? Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Daarom staan onze monteurs desgewenst binnen een werkdag bij u op de stoep. Door onze grote onderdelenvoorraad en vakkundige kennis kunnen de monteurs de meeste ongemakken direct verhelpen, óók van apparatuur die u niet bij ons heeft aangeschaft. Één aanspreekpunt voor al uw apparatuur en elk merk!
Reparatieservice

Direct een afspraak maken

Bel ons 073 – 656 36 66 of mail naar info@electroworldhamers.nl