Koffiemachines

Koffie met pure kwaliteit

Geniet met Jura ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit Italiaanse koffiebars kende.

Accessoires

Voor nog meer koffieplezier.

JURA kent een uitgebreid assortiment moderne accessoires om nog meer van uw volautomaat te kunnen genieten.

Bekijk de accessoires

JURA op kantoor

Ook op kantoor de beste kwaliteit koffie.

JURA Professional koffie-volautomaten zijn altijd de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.

Jura professional

Ervaar het verschil van Jura

Maak kennis met Jura

In onze winkel aan het Marktveld 38 in Vught ervaart u de ruime keuze in Jura producten en adviseren wij u bij het kiezen van de juiste Jura machine. In onze winkel hebben wij verschillende Jura machines welke demonstratie klaar staan, zodat u het verschil zelf kunt ervaren. Electro World Hamers is officieel dealer van Jura, waardoor u ook de service krijgt zoals u deze zowel bij Jura als bij ons mag verwachten. Ook voor reparatie en onderhoud aan uw Jura producten kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bezorgen en installeren wij uw gekochte Jura machine aan huis in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch.

Bezoek onze winkel

Speciaal voor u geselecteerd

[dt_products_masonry show_products=”categories_products” order=”asc” mode=”grid” bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:3|v_tablet:3|phone:1″ dis_posts_total=”” product_rating=”n” product_descr=”y” category_ids=”125″]

Onderhoudsproducten

JURA onderhoudsproducten

Compacte elegantie voor koffiepuristen

Goed en regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je koffiemachine, maar zorgt er ook voor dat iedere kop koffie perfect op smaak is. De ondershoudsproducten van JURA zijn zo ontwikkeld dat er slechts één druk op de knop voor nodig is.

Er zijn diverse JURA onderhoudsproducten voor het reinigen, ontkalken, spoelen van de zetgroep en het verwijderen van melkresten.

Maak kennis met JURA

Beleef Jura in onze winkel

Alle Jura producten kunt u in onze winkel zelf komen ervaren.

Onze medewerkers helpen u graag.

Officieel dealer van

Jura Logo