Koffiemachines

Koffie met pure kwaliteit

Geniet met Jura ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit Italiaanse koffiebars kende.

Accessoires

Voor nog meer koffieplezier.

JURA kent een uitgebreid assortiment moderne accessoires om nog meer van uw volautomaat te kunnen genieten.

Bekijk de accessoires

JURA op kantoor

Ook op kantoor de beste kwaliteit koffie.

JURA Professional koffie-volautomaten zijn altijd de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.

Jura professional

Speciaal voor u geselecteerd

A1

Compacte elegantie voor koffiepuristen

Strakke, heldere, gereduceerde vormen, elegantie, compactheid en de duidelijke focus op een uniek koffieresultaat kenmerken de nieuwe A1 van JURA. De slanke 1-kops volautomaat biedt alles wat het hartje van koffiepuristen begeert. Hij bereidt koffie en dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces zelfs ristretto en espresso in een kwaliteit die normaal alleen in de beste koffiebars te genieten valt.

€ 699,-

E8

Bestseller in optima forma

Het succesvolste volautomaat-model in de geschiedenis van JURA – nog eenvoudiger in de bediening, nog gevarieerder in de specialiteiten, nog verfijnder in het design. Of het nu gaat om de One-Touch Cappuccino-functie voor trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino of het Pulse Extraction Process

€ 1.249,-

S8

Premium-genot met professionele technologie

Vol aroma dankzij de fluisterstille Professional Aroma Grinder, de grootste barista-diversiteit dankzij het geoptimaliseerde doorloopsysteem en een bedieningsfilosofie die eenvoud paart aan intelligentie – de nieuwe Z6 staat garant voor ultiem koffiegenot.

€ 2.399,-

Onderhoudsproducten

JURA onderhoudsproducten

Compacte elegantie voor koffiepuristen

Goed en regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je koffiemachine, maar zorgt er ook voor dat iedere kop koffie perfect op smaak is. De ondershoudsproducten van JURA zijn zo ontwikkeld dat er slechts één druk op de knop voor nodig is.

Er zijn diverse JURA onderhoudsproducten voor het reinigen, ontkalken, spoelen van de zetgroep en het verwijderen van melkresten.

Maak kennis met JURA

Beleef Jura in onze winkel

Alle Jura producten kunt u in onze winkel zelf komen ervaren.

Onze medewerkers helpen u graag.

Officieel dealer van

Jura Logo