Koffiemachines

Koffie met pure kwaliteit

Geniet met Jura ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit Italiaanse koffiebars kende.

Accessoires

Voor nog meer koffieplezier.

JURA kent een uitgebreid assortiment moderne accessoires om nog meer van uw volautomaat te kunnen genieten.

Bekijk de accessoires

JURA op kantoor

Ook op kantoor de beste kwaliteit koffie.

JURA Professional koffie-volautomaten zijn altijd de beste keuze waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd.

Jura professional

Ervaar het verschil van Jura

Maak kennis met Jura

In onze winkel aan het Marktveld 38 in Vught ervaart u de ruime keuze in Jura producten en adviseren wij u bij het kiezen van de juiste Jura machine. In onze winkel hebben wij verschillende Jura machines welke demonstratie klaar staan, zodat u het verschil zelf kunt ervaren. Electro World Hamers is officieel dealer van Jura, waardoor u ook de service krijgt zoals u deze zowel bij Jura als bij ons mag verwachten. Ook voor reparatie en onderhoud aan uw Jura producten kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bezorgen en installeren wij uw gekochte Jura machine aan huis in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch.

Bezoek onze winkel

Speciaal voor u geselecteerd

Jura A1

699,00

Compacte elegantie voor koffiepuristen

Strakke, heldere, gereduceerde vormen, elegantie, compactheid en de duidelijke focus op een uniek koffieresultaat kenmerken de nieuwe A1 van JURA. De slanke 1-kops volautomaat biedt alles wat het hartje van koffiepuristen begeert. Hij bereidt koffie en dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces zelfs ristretto en espresso in een kwaliteit die normaal alleen in de beste koffiebars te genieten valt.

Jura E8

1.249,00

Bestseller in optima forma

Het succesvolste volautomaat-model in de geschiedenis van JURA – nog eenvoudiger in de bediening, nog gevarieerder in de specialiteiten, nog verfijnder in het design. Of het nu gaat om de One-Touch Cappuccino-functie voor trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino of het Pulse Extraction Process

Jura Z6

2.399,00

Premium-genot met professionele technologie

Vol aroma dankzij de fluisterstille Professional Aroma Grinder, de grootste barista-diversiteit dankzij het geoptimaliseerde doorloopsysteem en een bedieningsfilosofie die eenvoud paart aan intelligentie – de nieuwe Z6 staat garant voor ultiem koffiegenot.

Jura D4

699,00

Pure koffie – puur genot

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De focus op specialiteiten met zwarte koffie manifesteert zich in espresso met niet te overtreffen volle smaak en koffie van koffiebarkwaliteit.

Jura D6

799,00

Cappuccino met één draai

Eenvoudige, heldere vormen en een hoogwaardige verwerking zijn kenmerkend voor het design van de D-serie. De bediening via het tekstdisplay en de ergonomisch geoptimaliseerde draaiknop presenteert zich eenvoudig en intuïtief. Even zelfverklarend zijn programmering en onderhoud. Dankzij innovatieve technologieën stromen koffieklassiekers van beste barista-kwaliteit in slechts enkele stappen in het kopje.

Onderhoudsproducten

JURA onderhoudsproducten

Compacte elegantie voor koffiepuristen

Goed en regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je koffiemachine, maar zorgt er ook voor dat iedere kop koffie perfect op smaak is. De ondershoudsproducten van JURA zijn zo ontwikkeld dat er slechts één druk op de knop voor nodig is.

Er zijn diverse JURA onderhoudsproducten voor het reinigen, ontkalken, spoelen van de zetgroep en het verwijderen van melkresten.

Maak kennis met JURA

Beleef Jura in onze winkel

Alle Jura producten kunt u in onze winkel zelf komen ervaren.

Onze medewerkers helpen u graag.

Officieel dealer van

Jura Logo