Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor wij u snel en vakkundig kunnen helpen bij storingen aan audio, video en huishoudelijke apparaten. U kunt uw reparatie bij ons in de winkel aanbieden of onze servicedienst komt bij u aan huis voor met name grotere apparaten.

U kunt uw reparatie aanmelden in de winkel, telefonisch of per mail. Wij maken hier een werkbon van en nemen al de gegevens met u door. Vervolgens maakt de monteur een afspraak met u. Er wordt een diagnose gesteld en een prijsopgaaf gedaan. Indien u akkoord gaat gaan we over tot reparatie. We streven er naar om zoveel mogelijk in 1 bezoek af te werken maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Wanneer dit niet mogelijk is dan besteld de monteur de juiste onderdelen en word er een nieuwe afspraak gemaakt zodra deze binnen zijn.

Voor een prijsopgave van een reparatie, de hoogte van onderzoekskosten of de status van uw reparatie, kunt u contact opnemen met onze Technische Dienst kunt u een keuze maken in het linkermenu.

Repareren is vaak goedkoper dan een nieuw apparaat aanschaffen. Met ons vaste, lage starttarief van € 65,00 komen we graag bij jou langs en repareren we jouw apparaat. Ons starttarief bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten reparatie. Dit is exclusief verbruikte materialen. Heeft de vakman meer tijd nodig? Ons reparatietarief is slechts € 20,00 per kwartier. Onze vakman bespreekt altijd vooraf met jou de extra kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Tarieven zijn natuurlijk inclusief btw.

Wij helpen u graag

Installatieservice Televisie, Audio en IT

Met de snelle veranderingen in de productgroepen Televisie, Audio en IT is het soms lastig om goed bij te houden hoe alles technisch goed geïnstalleerd dient te worden. Gelukkig zijn onze specialisten goed op de hoogte en helpen zij u graag op weg. Of het nou gaat om een nieuw OLED scherm dat u in de woonkamer wilt hangen, het installeren van een nieuwe platenspeler, of het opzetten van een heel nieuw netwerk, onze installateurs krijgen het altijd voor elkaar.
Maak een afspraak

Installatieservice wasmachines & drogers

Om er zeker van te zijn dat u optimaal van de werking van uw wasmachine kunt profiteren, komen we deze graag bij u installeren. We kunnen een normale basisinstallatie voor u verzorgen, maar onze installateurs kunnen ook specialistischere zaken regelen; zoals het aansluiten op een trekschakelaar of het plaatsen van een universeel tussenstuk tussen uw wasmachine en droger.
Maak een afspraak

Installatieservice vrijstaande keukenapparatuur

U wil natuurlijk tijdens het koken gemakkelijk gebruik maken van uw keukenapparatuur. Dat is waarom onze installateurs er graag voor zorgen dat uw keukenapparatuur goed geïnstalleerd en geïntegreerd is in uw keuken. Of het nou gaat om een magnetron of een (vrijstaande) koelkast, onze vakkundige specialisten komen het graag voor u aansluiten.
Maak een afspraak

Installatieservice inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het vaak verstandig om wat specialistischere vakmensen in te schakelen om dat helemaal goed te laten integreren. Bij Electro World hebben wij die vakmensen. Niet alleen voor het installeren van vrijstaande apparatuur, maar ook zeker voor het installeren van inbouwapparatuur.
Maak een afspraak