Welkom bij Electro World Hamers in Vught

Direct aan het parkeerterrein gelegen aan het Marktveld 38 in Vught vindt u al ruim 35 jaar onze overzichtelijk en toegankelijk ingerichte winkel. Sinds het begin van de jaren tachtig is de firma Hamers een vertrouwd begrip in Vught en directe omgeving. In onze winkel kunt u terecht voor een gedegen advies voor witgoed, Televisie’s, audio en klein huishoudelijke producten. Doordat wij onderdeel zijn van Electro World kunnen wij scherp inkopen waardoor wij onze producten tegen concurrerende prijzen aan kunnen bieden.

Naast het assortiment dat Electro World biedt, zijn wij dealer van merken als Miele, Jura, en Sonos. Ook de producten van deze merken staan overzichtelijk gepresenteerd en zijn altijd demonstratie klaar. Een van onze medewerkers demonstreert graag het product waar uw belangstelling naar uitgaat.

Indien u tot aanschaf van een product overgaat, kunt u er verzekerd van zijn dat dit, indien gewenst, vakkundig bij u geplaatst en of aangesloten wordt. Onze technische buitendienstmedewerkers zijn met hun ervaring in staat om in alle situaties een oplossing voor u te bedenken.

O, ja hoe zit het met de service hoor ik u denken, dat is voor ons zo normaal dat we het bijna vergeten te vermelden. Met andere woorden wij verbinden service met kwaliteit.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bij deze nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze winkel. Wij verheugen ons op uw komst!

Ons assortiment

Electro World Hamers - Beeld

Beeld

Bij ons heeft u  een ruime keuze aan beeldapparatuur zoals televisies, Blu-Ray spelers, satellietontvangers en decoders voor digitale televisie. Wellicht twijfelt u over de juiste beeldmaat voor uw tv of aan welke specificaties uw Blu-Ray speler moet voldoen.

Onze verkoopmedewerkers informeren u graag over deze producten. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeldapparatuur. Bent u van plan om beeld en geluid te combineren en op uw televisie randapparatuur aan te sluiten, ook dan informeren wij u graag.

Bekijk de producten
Electro World Hamers - Sonos

Geluid

Op zoek naar het beste geluid en het mooiste design?

Wij bieden verschillende audio apparatuur aan van verschillende merken zoals: Sonos, Denon, Boston e.v.a.

Tegenwoordig hebben we te maken met een veelvoud aan mogelijkheden om aan muziek te komen en is het zelfs niet meer noodzakelijk om muziek daadwerkelijk in uw bezit te hebben. De opmars van streaming muziekdiensten is begonnen en wij hebben voor u de belangrijkste spelers.

Vanzelfsprekend beschikken wij over een demonstratieruimte waar u de verschillende mogelijkheden kunt beluisteren.

Bekijk de producten
Electro World Hamers - Keukenapparatuur

Keuken Apparatuur

Ook voor keukenapparatuur bent u bij ons aan het goede adres. De merken Philips, Braun, Krups, Inventum en Tefal zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Bovendien kunnen van alle overige merken apparaten en onderdelen meestal binnen één werkdag voor u in huis hebben.

Wij zijn er trots op dat wij dealer zijn van de merken Jura, Solis en Nespresso voor de beste koffiekwaliteit. Demonstratieklaar!

Bekijk de producten
Electro World Hamers - Huishoudelijk

Huishoudelijk

Stofzuiger of een ander huishoudelijk apparaat nodig? Bij Jan Hamers kunt u ook terecht voor al uw huishoudelijke producten. Wij hebben een breed assortiment stofzuigers, friteuses, waterkokers, strijkijzers, strijksystemen, keukenapparatuur etc. Uiteraard van gerenommeerde merken als Miele, Fritel, Tefal, Philips, Severin en Braun.
Bekijk de producten
Electro World Hamers - Witgoed

Witgoed

Wij kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in de keuze van onze huishoudelijke apparaten. Bent u op zoek naar een wasmachine, droger, koelkast, vriezer, magnetron of vaatwasser? Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag. Door ons uitgebreide assortiment witgoedapparatuur zit er altijd een perfecte machine bij voor u.
Bekijk de producten
Electro World Hamers - Scheerapparaat

Persoonlijke Verzorging

Niets zo persoonlijk als persoonlijke verzorging! Wij informeren u graag over de nieuwste scheertechnologieën, ontwikkelingen op het gebied van mondverzorging en haarverzorging. U vindt op dit gebied de producten van onder andere: Braun, Philips,  Oral-B, Sonicare, Carmen en Babyliss.
Bekijk de producten