Kies voor advies!

Kies voor Electro World Hamers

Direct aan het parkeerterrein gelegen aan het Marktveld in Vught vindt u al ruim 37 jaar onze overzichtelijk en toegankelijk ingerichte winkel. Sinds het begin van de jaren tachtig is de firma Hamers een vertrouwd begrip in Vught en directe omgeving. In onze winkel kunt u terecht voor een gedegen advies voor witgoed, TV’s, audio en klein huishoudelijke producten. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service.
Onze winkelOnze service

Waarom kiezen voor Electro World Hamers?

Betrouwbaar en persoonlijk

Tegenwoordig kunt u dit ook zien aan de online reviews maar we zetten ons al 37 jaar in voor de beste dienstverlening. We helpen u zoals we ook zelf graag geholpen zouden willen worden en met veel plezier!

100% gedegen productkennis

Onze ervaren medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring om u te begeleiden bij een keuze uit het soms overweldigende aanbod aan producten met alle nieuwe snufjes.

Altijd volledige installatie mogelijk

De door u aangeschafte apparaten sluiten wij niet alleen aan maar wij zorgen ervoor dat het naadloos past in uw interieur ook als dat wat meer werk en tijd kost. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Gegarandeerd de beste keuze

Niet alleen de beste keuze op korte termijn maar zeker ook de langere termijn. Hoe staat het met het energieverbruik en de levensverwachting van een apparaat.  Wat zijn de  servicemogelijkheden en hoe staat het dus met de duurzaamheid van het apparaat. En natuurlijk wat past het beste bij mijn situatie en sluit aan bij mijn wensen?

Maak kennis met Marc & Bas Hamers

Kom langs in onze winkel aan het Marktveld 38 in Vught en laat u adviseren door Marc en Bas Hamers of een van de andere collega’s.
Bezoek onze winkelPlan route