De elektronicaformule Euronics waarbij Jan Hamers is aangesloten en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World. Jan Hamers wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronica formule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij onze service en kwaliteit centraal blijven staan. Jan Hamers aan het Marktveld 38 in Vught krijgt hierdoor een nieuw jasje.

Marc en Bas Hamers en collega’s denken door deze vernieuwing de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. “We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een hoog kennisniveau en eigen kundige service- en reparatiedienst. We zijn erg trots op deze verandering en we heten iedereen binnenkort dan ook van harte welkom in onze vernieuwde winkel.”

Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World Hamers logo. Dit ziet u terug op de gevel van onze winkel, onze auto’s, de nieuwe website en social media kanalen en natuurlijk in de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden.

Electro World Hamers is gevestigd aan het Marktveld 38 in Vught. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.